La Junta Local Fallera unix falles, solidaritat i esport a través de la XXI Llegua Urbana ‘Ciutat de Torrent’

0
86

La Junta Local Fallera de Torrent organitza la XXI Llegua Urbana “Ciutat de Torrent” amb l’objectiu d’unir esports, solidaritat i falles. La carrera té un caràcter solidari, ja que al retirar el dorsal cada participant aportarà un mínim de 1 litre d’oli més 1 kg d’aliments o un litre de llet, que es van a destinar al “Punt d’aliments de Torrent”.
Com a novetat, per primera vegada enguany dins de la classificació general hi haurà una classificació de fallers I falleres locals per a motivar l’esport entre les 29 comissions de la ciutat i involucrar-les en les activitats veteranes de la ciutat com esta Llegua Urbana.

La inscripció és totalment gratuïta i es podrà realitzar en les oficines de la F.D.M. (C/ Constitució, 49) o per telèfon (96 156 23 46) o fax (96 156 17 31). Del 24 de juny del 2013 fins al dijous, 4 de juliol del 2012 a les 13:00 hores.

Els reponsables de la prova recorden que no es deixarà córrer cap atleta sense la inscripció correcta. Els dorsals es podran retirar fins a 30′ abans de donar l’eixida en la zona preparada a este efecte. Al retirar el dorsal, cada participant aportarà un mínim d’1 litre d’oli més 1 kg d’aliments o 1 litre de llet, destinats al “Punt d’aliments de Torrent”, Sent l’Eixida i la Meta la Avinguda al Vedat (parc Infantil).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.