La Junta Local Fallera de Torrent vol renovar la seua pàgina web amb un concurs

0
169

A Torrent, la Junta Local Fallera ha convocat un concurs creatiu de pàgina web per tal de canviar la seua plataforma actual i adaptar-se a les noves tecnologies i tendències en el sector comunicatiu. Un projecte que té com a objectiu potenciar la imatge de l’organització i fomentar l’ús de les tecnologies de la informació combinat amb els coneixements de la festa fallera.

Captura

El concurs està obert a totes les persones majors de 16 anys que compleixin els requisits estipulats com la presència de les seccions d’història, comissions, secretaria, galeria, JLF membres, notícies, calendari i contactes, com a part fonamental en el disseny.

Els interessats a participar-hi i guanyar els 600 euros de premi poden presentar les seues propostes de l’1 al 17 de maig en format de WordPress i presentant les idees de dues formes: l’entrega de l’enllaç amb les dades demanades a l’adreça de correu electrònic gestion@fallesdetorrent.es i l’entrega d’un sobre tancant al registre d’entrada de la Junta Local Fallera amb les dades i documents visuals que acrediten que la pàgina correspon a l’autor.

El jurat que decideixi la pàgina guanyadora estarà format pel regidor de l’Àrea d’Activitats Lúdiques i Tradicionals de l’Ajuntament, un membre de la Junta Local Fallera de Torrent amb estudis i experiència en l’àmbit de la comunicació, un professional de disseny gràfic i un professional entès en la creació i disseny de webs.

Els criteris de valoració que es tindran en compte són alguns com la creativitat i originalitat de la proposta realitzada, la qualitat en el desenvolupament tècnic i en el contingut de la pàgina, la relació del disseny amb la personalitat de Junta Local Fallera de Torrent i la facilitat de navegació per les pàgines, l’ús adequat dels recursos multimèdia i una interfície amigable i estimulant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here