La Junta Local Fallera d’Alaquàs ja té pàgina web

0
137

La Junta Local Fallera d’Alaquàs ja té pàgina web. L’entitat inicia la setmana fallera amb una novetat: la posada en marxa de blogs.alaquas.net/jlf, una web moderna, participativa i útil en la que es pot trobar tot tipus d’informació referent a les falles d’Alaquàs. Aquesta web se suma al perfil de facebook que l’entitat va obrir fa uns mesos per tal de mantindre un contacte àgil i directe amb tots els fallers i falleres i informar-los de manera contínua de totes les activitats.
Coincidint amb la plantà de les falles aquesta nit, la nova pàgina web s’ha estrenat hui divendres 15 de març amb un disseny modern i actual i en ella es pot consultar tota la informació referent a la història de les falles a Alaquàs així com a les seues comissions.

La web s’obri amb una portada principal protagonitzada per les Falleres Majors d’Alaquàs 2013, Virginia López Blanes i Celia Martínez Pasqual i una selecció de les activitats recents més destacades. D’entre els principals apartats destaca el de la història de Junta Local Fallera en el que es dóna informació completa dels seus orígens així com de la seua trajectòria i de totes les persones que d’ella han format part.

Destaca també la secció dedicada a les Falles d’Alaquàs, on s’inclou la història de cadascuna de les onze comissions de la ciutat i les fotografies dels seus màxims representants.

La web es completa amb les notícies més destacades acompanyades de fotografies així com una agenda d’actes que anirà actualitzant-se al llarg de totes les falles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.