La Junta Electoral de Zona ordena la suspensió del repartiment del Butlletí d’Informació Municipal de Picanya

0
103
Bankia

La Coalició autonòmica Compromís, a través de la seua candidatura municipal Iniciativa-Bloc-Verds; Coalició Municipal Compromís, va presentar una denúncia de reclamació davant la Junta Electoral de Zona pel repartiment del Butlletí d’Informació Municipal ‘De Casa en Casa’ després de la convocatòria electoral amb continguts, clarament contraris a la Ley Electoral. EU de Picanya també va denunciar el repartiment del butlletí davant la Junta Electoral.
“Aquest butlletí d’informació, com en altres ocasions, semblava més una revista del PSOE local que un butlletí d’informació municipal i això des de la convocatòria de les eleccions no està permés”, recorden des de Compromís.

La Junta Electoral ha estat clara en la resolució i prèviament a l’obertura de l’expedient oportú, ha ordenat la suspensió del repartiment.

“Després d’uns mesos sense editar el ‘De Casa en casa’, ara en menys de tres mesos han tret ja dos números i estan preparant un tercer amb dos especials, Memòria any 2010 i entrevista a l’alcalde i Memòria 2007-2011”, explica la formació política.

Segons el candidat a l’Alcaldia per Compromís, Xavier Rius, “no s’enten que després de 30 anys d’alcalde i majoria absoluta del PSOE des de la transició, es necessite fer servir aquestes trampes per publicitar-se, i no és la primera vegada, ja fa quatre anys, l’agència de protecció de dades, sancionà al PSOE de Picanya per fer ús de dades personals de picanyers per publicitar-se també. És una demostració palpable del perquè de la renovació tan necessària a l’Ajuntament de Picanya”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here