La Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana oferirà un concert gratuit als veïns de Rafelbunyol

393

Jove_Orquestra_de_la_Generalitat_ValencianaLa Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana –JOCV- ha realitzat la II Trobada a l’Auditori de Rafelbunyol i el dia 22 oferirà a la població un concert gratuit, l’ultim assaig general del repertori de la seua gira.

El principal objectiu d’aquesta formació és contribuir a la formació de músics menors de 26 anys per mitjà de trobades i tallers dirigits per reconeguts professionals. La seua plantilla compta amb 101 instrumentistes de totes les especialitats dirigides per Manuel Galduf, director musical i responsable pedagògic.

La II Trobada ha reunit als millors músics joves de la Comunitat del 9 al 22 de juliol en les instal·lacions de l’Auditori Rafebunyol, on han estat treballant intensament per a preparar la seua gira de concerts.

Aquesta gira, que recorrerà la Comunitat actuant en importants espais culturals, donarà començament dimecres que ve, 22 de juliol en la nostra localitat.

Els veïns i veïnes de Rafelbunyol tindran l'oportunitat de veure en exclusiva la primera actuació d'aquests genis de la música en un assaig general de portes obertes d'entrada gratuïta, dut a terme en l’Auditori de 18 a 20 hores.

El programa estarà compost per les peces: L'aprenent de bruixot de Paul Dukas, Chants d'Auvergne de Joseph Canteloube amb Erika Escribá-Astaburuaga com a soprano i Simfonia Fantàstica, op. 14 de Hector Berlioz.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.