La II Marxa Escolar per l'Horta visitarà la Fàbrica de Seda de Vinalesa

76 lecturas

Com l'any passat, la 'Xarxa d'Escoles per l'Horta', que agrupa a mestres i professors d'una desena d'escoles i instituts de València i les comarques de l'Horta, a més de les entitats Per l'Horta, VSF-Justícia Alimentaria Global i l'Associació de Veïns d'Orriols-Rascanya, ha organizat la II Marxa Escolar per l'Horta.

A la marxa, que també compta en la col·laboració de l'Ajuntament de Vinalesa i la DO de la Xufa de València, van a participar 12 escoles i instituts i prop de 400 alumnes i s'estructura en dues parts.

Entre les 8 i les 10:30 estudiants i professors de una dotzena de centres realitzaran diferents recorreguts educatius per l'Horta Nord, de camí a la Fàbrica de Seda de Vinalesa, punt de trobada de la marxa d'aquest any.

L'arribada a la Fàbrica de la Seda esta prevista entre les 10:30 i 11 hores. Entre les 11 i les 13 hores el alumnat participarà en diferents activitats i en especial una gran gimcana amb la participació de les entitats col·laboradores d'aquesta edició. També comptarem amb la presència de la banda de música de l'IES La Garrigosa de Meliana.

Les entitats realitzaran al llarg del matí una 'fireta de projectes' a l'interior de la fàbrica de Seda, mostrant als alumnes les activitats de caràcter ambiental que estan duguent a terme a l'Horta de València .

Els projectes que formen part de la fireta són: Banc de Palla de l'Arròs (AE-Agró/L'aixada com a eixida), Projecte Mussols (Societat Valenciana d'Ornitologia), Observatori Ciutadà de l'Horta (Per l'Horta), Justícia Alimentària/Llavors d'aci i Projecte 'Aliats de la nit' (Acciò Ecologista-Agró/Roncadell).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí