La I Fira del Comerç en Festes ofereix productes i servicis per part de 42 negocis

458

L'avinguda al Vedat ha acollit estos dies la I Fira Comerç en Festes on s'han exposat en casetes una varietat de productes i servicis de diferents comerços de Torrent per a promocionar aquest món com a preliminar de les festes patronals.

IMG_9808
Una iniciativa que ha posat en marxa l'Ajuntament de Torrent a través de l'empresa municipal Idea't i que ha tingut la col·laboració d'ACS Torrent i Torrent Comercial. A més, en les casetes que componien la fira s'han oferit diferents productes i servicis cada dia junt amb promocions úniques i irrepetibles, com ara viatges, tractaments dentals, llibres, bijuteria, productes esportius, i fins i tot roba per a bebé, entre moltes altres coses pertanyents a 42 comerços de Torrent.

A la inauguració va estar present l'alcalde de la ciutat, Jesús Ros, acompanyat de diferents membres de la corporació municipal, qui va declarar que "és molt important potenciar el comerç local que hui en dia té tanta competència. Per això hem creat la I Fira del Comerç, que ha tingut un gran acolliment entre el públic. Continuarem treballant en estos projectes, i segur que l'any que ve continuarem amb la II Fira".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.