La fira itinerant Tasta la Dipu arriba a Silla els dies 28, 29 i 30 d’octubre

0
99

La fira itinerant Tasta la Dipu, promoguda pel Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar, estarà present a Silla el cap de setmana del 28, 29 i 30 d’octubre. Aquest esdeveniment de gastronomia, artesania i turisme quedarà instal•lat al Parc de l’Estació des del divendres 28 d’octubre, a les 19.00 hores.

La fira romandrà oberta aquest dia fins a les 22 hores, el dissabte d’11 a 14 hores i de 18 a 22 hores; i el diumenge d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Aquest certamen comptarà amb un total de 40 expositors, que mostraran una gran varietat i qualitat de productes artesanals i autòctons tant de Silla com de la comarca de l’Horta Sud i de la província de València. L’esdeveniment, de caràcter lúdic, pretén promocionar la gastronomia i el turisme de la província.

Està organitzat per la Diputació de València, l’Ajuntament de Silla i Patronat Provincial de Turisme ‘València, Terra i Mar’ en col•laboració amb la Federació Empresarial d’Hostaleria de València i Província (FEHV), Promoció Agroalimentària de Qualitat Comunitat Valenciana (PROAVA) i el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana

La regidora de Turisme, Amada Garrido, ha elogiat aquesta iniciativa del Patronat Provincial de Turisme ja que “representa una ocasió única perquè artesans i comerciants del nostre municipi puguen oferir els seus productes tradicionals, agrupant al mateix temps en un espai una completa oferta per al turista-consumidor”.

A més, ha manifestat que, per al comerç local, “és una proposta interessant perquè els permet donar-se a conèixer als nombrosos visitants que es preveuen i entrar en contacte directe amb ells, alhora que es reconeix la qualitat dels seus productes”.

A més dels expositors presents a la fira, el visitant podrà gaudir també dels menús que oferirà un grup d’establiments del sector de la restauració de Silla a fi de promocionar els productes típics del municipi. D’altra banda, tindrà lloc la celebració d’activitats complementàries per a adults i xiquets, inclòs un recorregut amb tren turístic fins al Port de l’Albufera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.