La Fira del Comerç s’instal•la per primera vegada al parc de La Graja i estrena secció gastronòmica

0
73
Bankia

El parc de La Granja de Burjassot es transformarà, per primera vegada, del 30 de setembre al 2 d’octubre en una passarel•la de moda, en un escenari musical i en un gran comerç en què es podran adquirir infinitat de productes al mateix temps que es podran conéixer les empreses del municipi, entre elles, les del sector de la restauració.
L’Associació de Comerç i Serveis del municipi, amb el suport de l’Ajuntament de Burjassot i CEMEF, organitzarà el cap de setmana la VI Fira del Comerç i Gastronomia, que s’inaugurarà el dia 30 a les 11.30 hores.

En total, 47 comerços hi participaran i oferiran als visitants productes d’estètica, moda, restauració, oci, formació, … així com una infinitat de possibilitats per a poder realitzar compres sense necessitat d’eixir del municipi. També haurà sortejos, premis per a totes aquelles persones que visiten la fira i compren als comerços, música i castells inflables per als més menuts.

Aquesta VI Fira del Comerç de Burjassot presenta diverses novetats com ara la seua ubicació escollit per què el parc de La Granja és un dels pulmons verds del municipi. A més, al llarg de tot el cap de setmana, se succeiran les desfilades de moda, les actuacions musicals amb entitats del municipi com ara el Grup de Danses de la Falla Marià Benlliure, divendres, a les 21 hores; el grup de playback de la Falla Pi i Margall, dissabte, a les 19 hores; o el concert de la formació Silencio a voces, divendres, a les 22 hores.

També hi participaran les xiques del Club de Gimnasia Rítmica l’Almara, que oferiran una exhibició, divendres, a les 20 hores, després del concurs de Flopping i del Taller d’Expressió Artística. L’entitat cultural valenciana el Piló serà l’encarregada de mostrar els jocs tradicionals, dissabte, a partir de les 11, moment en què s’obrirà la fira, i a partir del qual es multiplicaran les activitats del dia amb el concurs de guitarra elèctrica, activitats educatives, la passarel•la de moda, el tast de vins o la demostració de salsa.

El diumenge, 2 d’octubre, s’iniciarà el dia amb la cuina de Ratatouille i el ral•li musical per a donar pas a la paella gegant, als tallers d’expressió artística i als sortejos que, a partir de les 21 hores, donaran per finalitzada la VI Fira del Comerç i Gastronomia de Burjassot.

A més de totes les activitats assenyalades durant tot el cap de setmana, hi haurà tasts de vins, demostració d’ungles de gel, micropigmentació, pentinats i maquillatge, així com la resolució de consultes jurídiques, tot per part dels diferents comerços que participen en la fira.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here