La Fira de la Tapa Gourmet d’Alaquàs es trasllada als dies 18, 19 i 20 de setembre

609

Alaquas-ruta-tapa-gourmet-presentacionTal i com s’ha acordat a l’encontre amb tots els restaurants participants, i amb motiu de les previsions meteorològiques, l’Ajuntament d’Alaquàs ha decidit posposar la Fira de la Tapa Gourmet previst per als dies 4, 5 i 6  de setembre, posant com a nova data els dies 18, 19 i 20 de setembre. Aquesta ha estat una decisió presa davant les demandes dels seus participants tot i valorant el treball i esforç que realitzen per estar presents en la Fira.

Els locals gastronòmics d’Alaquàs que competiran en la Fira de la Tapa Gourmet són l’Encontre, Restaurant Isabel, Hotel Alaquàs, la Vinoteca. No obstant això, també participaran locals d’altres municipis com Jango XL, Català Catering, Olite 17, Eventos el Palacete, Arrocería Villa Carmen, Pa Negre, Casa Nacho i QBO en Ruta.

La fira es celebrarà els dies 18, 19 i 20 de setembre al Parc de la Sequieta i suposarà una excel·lent oportunitat per a que restaurants i bars d’Alaquàs demostren el seu talent i enginy entre els fogons.

Alaquàs és un municipi amb una rica varietat de propostes en el sector de restauració. Els restaurants i bars del municipi són una part essencial en la vida de tots els veïns de la localitat. És per aquest motiu que esdeveniments, com la Fira de la Tapa, són una excel·lent oportunitat per als locals gastronòmics per presentar-se front nous possibles clients i demostrar el talent i l’enginy dels seus cuiners.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.