El diumenge 18 de juny, a les 12.00 s'estrena el documental Puchol II, a la sala Luis García Berlanga de la Filmoteca de València. Aquest treball audiovisual, d'una durada aproximada de 50 minuts, està produïtper Pilota 2.0 i patrocinat per la Generalitat Valenciana, Imedes i Gesmed.

Puchol II fa un recorregut per la trajectòria esportiva de l'actual campió individual d'Escala i Corda, prenent com a punt de partida precisament la seua derrota a la final de 2015 enfront de Soro III. Un punt d'inflexió en la carrera esportiva del pilotari de Vinalesa i també per als seus entrenadors, artífexs d'aquest projecte.

És a partir d'aquest momento quan Javier Puchol i el seu equip decideixen donar un nou aire a la preparación de l’esportista i és quan entra en joc Pilota 2.0 i la seua innovadora forma d'entendre un esport que generalment ha estat molt arrelat a la tradició. De fet, algunes de les claus dels entrenaments es desvetllen en aquest reportatge fent especial èmfasi en els mesos anteriors a la final de 2016 en la qual es va proclamar campió.

Però el documental també permet a l'espectador acostar-se a la figura de Puchol II no únicament en el pla esportiu sinó personal a través dels testimonis dels seus familiars, amics, seguidors i prepadors.

L'entrada és gratuïta, prèvia reserva on-line en una plataforma que estarà disponible en els propers dies. Aquest projecte innovador ha comptat, a més, amb diferents col·laboradors com Elmusa, Savipecho, la Federació de Pilota Valenciana i Pollos Planes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí