La falta de seguretat del nou accés sud motiva a veïns i oposició a demanar millores

0
88
Bankia

Els veïns de Meliana i el Bloc de la localitat han tornat a demanar a l’Ajuntament que es millore la seguretat del nou accés sud a Meliana després de les obres de supressió del pas a nivell del Cementeri executades per la Conselleria d’Infraestructures i Transport.
En concret, el Bloc demana que s’ubiquen passos de vianants a la rotonda d’accés al carrer l’Horta, on actualment no n’hi ha cap. Coincidix que allí es troba el pas subterrani que salva les vies del metro i que comunica les dos parts del nucli urbà.

Segons fons dels Bloc, “ara, tota la gent que vol accedir a peu al polígon industrial, a la cooperativa agrícola a les seues vivendes, o arribar al carril bici, han de creuar la rotonda per llocs sense adequar ni senyalitzar, i això augmenta notablement el risc d’accidents i d’atropellaments.”

Un altre dels aspectes detectats per veïns i oposició és l’éxcés de velocitat amb què molts vehicles arriben al carrer l’Horta des de la rotonda d’accés, fet que també augmenta la inseguretat viària, motiu pel que s’ha demanat també la ubicació d’un parell de passos peraltats al llarg del carrer que obliguen els conductors a reduir la velocitat.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here