La falla Doctor Collado entrega la XVII edició dels Premis Llotja i Salvador Debón

405

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, i la Interagrupació de Falles de València han sigut guardonats amb un dels Premis Llotja, “per haver sigut les peces clau en la informació, gestió i presa de decisions referent a la celebració de la nostra festa i models de pal·liació de l'impacte de la pandèmia en els col·lectius més afectats”.

Els Premis Llotja reconeixen aquelles persones o entitats que s'han significat per tindre rellevància en l'àmbit professional, social o cultural de la ciutat de València. Per la seua banda, el Premi Salvador Debón, enguany per a Vicente Almela, pretén premiar a l'artista faller revelació de l'any i homenatjar la figura de l'artista més rellevant que ha tingut la comissió.

En un any excepcional, els Premis Llotja han volgut reconéixer especialment a les persones i col·lectius que han estat en primera línia en la part més dura de la pandèmia.

A l’acte de lliurament, celebrat este divendres en l’Ateneu Mercantil de València, va assistir la Fallera Major de València, Carmen Martín Carbonell, i la seua Cort d’Honor.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.