La cultura de Picassent es promociona als sobres de sucre

0
44
Bankia


El nou i definitiu dial de la ràdio municipal (94.7) arriba gràcies a la concessió oficial realitzada pel Ministeri de d’Indústria del Govern d’Espanya i que consolida d’esta manera a Picassent com una de les poblacions amb més informació local. I per l’altra part del sobret del sucre es poden veure els divertits personatges que formen part de la campanya ‘Apunta’t a la Cultura de Picassent’, i que en menys de sis mesos ha aconseguit que més de 1.000 veïns i veïnes reben informació diària dels esdeveniments culturals que es realitzen al seu poble mitjançant mail, sms i correu postal.

Un afegit que tindrà esta campanya és que amb els sobres corresponents es regalaran entrades per assistir a les diferents representacions que es realitzen al saló d’actes de la Casa de Cultura. Amb esta iniciativa, el veïnat de Picassent podrà assaborir el seu cafè o infusió en el seu lloc de confiança sense oblidar els dos punts de connexió amb la cultura de la seua localitat, l’emissora municipal i la Casa de Cultura.

Per al gestor cultural Vicent Tronchoni, “la cultura, com el sucre, endolceixen la vida i li donen energia per a reinventar-la. L’objectiu d’aquesta iniciativa és apropar els moments culturals al veïnat de Picassent, compartir les inquietuds, els bons moments i aquells no tan bons de l’art i la cultura”.

Des de l’emissora municipal apunten que és una més de les mesures que inicien per difondre el nou dial. “En la societat en la qual vivim no podem esperar que només amb el nostre treball arribe el missatge pel canal habitual. Hem de mobilitzar-nos perquè el poble sàpiga que té en la seua ràdio el mitjà pròxim que necessita per estar informat del que passa al seu voltant”, ha assenyalat el seu director, Julio Gòmez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here