La construcció d’un monument commemoratiu a Jaume I aprovat pel Ple fa dos anys continua sense data d’inici

0
42
Bankia

El Bloc Nacionalista Valencià de Burjassot ha realitzat aquest matí la seua ofrena floral en la placa de la Plaça Jaume I, que porta aquest nom a iniciativa dels nacionalistes que van presentar una moció que obtingué el suport de tots els partits del consistori. El Bloc aprofita l’acte per a tornar a reclamar la construcció d’un monument commemoratiu a Jaume I aprovat pel Ple de Burjassot fa dos anys.
El portaveu del Bloc, Jordi Sebastià ha manifestat que “la intenció de l’ofrena és la d’homenatjar el fundador del poble valencià, amb motiu de la festivitat del 9 d’octubre”.

En la moció, aprovada ja fa dos anys, l’Ajuntament es comprometia tanmbé a iniciar el procés per erigir en la mateixa plaça un monunment commemoratiu. Per a Sebastià, “és evident que la situació econòmica no és favorable i que hi ha altres prioritats, però esperem que quan les coses canvien es puiga dur endavant un concurs d’idees per fer el monument i dignificar així l’homenatge que hauria de ser institucional perquè Jaume I és patrimoni de tots els valencians i d’aquells que han decidit venir a viure amb nosaltres”Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here