La conselleria d’Educació invertirà més de 3 milions en la reforma del col•legi Mare de Deu del Patrocini

271

La Conselleria d’Educació ha aprovat el projecte de reforma del col•legi Mare de Deu del Patrocini de Foios amb una inversió de 3.400.000 euros. Esta actuació transformarà les actuals instal•lacions educatives, previstes en el seu dia per a una línea educativa, en un centre modern i amb capacitat per a la implantació de dos línies, amb les mesures de seguretat més avançades.
Açò suposa que es duplicaran les unitats (aules) i, per tant, els estudiants d’aquest centre gaudiran d’una millor distribució per aules i curs. Actualment, en Foios, existeixen dos col•legis, amb una línea cadascun d’ells, el que suposa unes deu unitats per centre.

Les actuals necessitats educatives, amb l’existència d’un clar augment de la natalitat i per tant del nombre de xiquets en edat escolar, han portat al Consell Escolar Municipal i a tota la comunitat educativa a fer constants demandes a la Conselleria d’Educació en els darrers anys. Açò s’ha transformat en un projecte que va a augmentar i millorar l’actual oferta educativa del municipi.

Però, segons l’alcalde del municipi i regidor d’Educació, Héctor Bueno, “estes obres, tot i necessàries, ja que poden cobrir les actuals necessitats educatives, no són suficients per a les necessitats del nostre municipi en els pròxims anys”. Per tant, en este moment, i dins de la redacció del Concert previ del Pla General d’Ordenació Urbana, s’ha previst una reserva escolar d’uns 15.000 m2, en al zona de Macarella, prop del sector sur, on es podrà construir un tercer col•legi de dos línies, per tal de cobrir les necessitats futures dels xiquets de Foios.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.