La comunitat educativa de Massamagrell es felicita per la renúncia a cedir sòl públic per a construir un CIS

390

Massamagrell. Ayuntamiento

L'Ajuntament de Massamagrell ha renunciar a la idea de cedir sòl públic per a la construcció d'un CIS a esta localitat de l’Horta Nord, segons va manifestar el regidor d'Educació, Enrique Senent, en el transcurs del Consell Escolar Municipal (CEM).

La noticia ha sigut rebuda en satisfacció per la Plataforma en defensa de l'escola pública de Massamagrell, integrada per representants de les AMPA dels CEIP Bisbe Amigó, CEIP Sant Joan Evangelista, CEIP Verge del Rosari, IES Massamagrell i del professorat dels centres públics de la localitat.

Segons membres de la Plataforma, “l'ajuntament de Massamagrell ha manifestat en el CEM que mai no s'ha pres seriosament la decisió de cedir sòl públic per a la construcció d'un centre privat (CIS) a Massamagrell”.

Segons han manifestat membres de la Plataforma, aquest decisió “és fruit de la pressió exercida per la comunitat escolar davant del que han qualificat com un disbarat, ja que l'oferta de places escolars a Massamagrell és suficient per a la demanda existent i la construcció d'un centre privat en terrenys públics cedits durant 75 anys crearia una distorsió en el mapa escolar de la localitat i significaria un deteriorament de l'ensenyament públic”.

Així mateix segons les mateixes fonts, “Massamagrell ja disposa de diversos centres públics on les famílies poden escolaritzar les seues filles i els seus fills, centres que desenvolupen la seua tasca amb un alt nivell de qualitat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.