La companyia valenciana El Pont Flotant presenta ‘Algunes persones bones’ el 27 de gener a Picassent

0
50
Bankia

El Pont Flotant presenta el seu últim espectacle, ‘Algunes persones bones’, el pròxim 27 de gener a la Casa de la Cultura de Picassent. L’espectacle està creat i interpretat per Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz i Pau Pons; tots ells dónen vida a uns actors envellits que s’han deixat vèncer per l’apatia, pel desànim. Lamenten que ja no queden al món persones bones, com passava en altres temps… O potser si?

‘Algunes persones bones’ es va estrenar novembre passat al Festival Temporada Alta de Girona, un dels més reconeguts del país i divendres pròxim arriba per primera vegada a València. El muntatge és una coproducció del Festival Temporada Alta, pro 21 cultural, El Pont Flotant i Teatres de la Generalitat Valenciana.

La companyia El Pont Flotant va nàixer l’any 2000, centrada en la investigació de la tècnica de l’actor i noves formes d’expressió escèniques, allunyades de paràmetres comercials. Al llarg de tots estos anys de teatre a l’esquena, ha collit importants premis i elogis de la crítica.

Cal destacar la nominació als premis Max com a millor espectacle revelació per la seua obra ‘Com a pedres’, que també va rebre el premi Max Aub de les arts escèniques de la Generalitat i la nominació al millor espectacle estranger als Premis Teatro del Mundo a Argentina.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here