La col·locació de la segona pedra del Pavelló d’Esports denuncia la paralització de les obres de construcció de l’edifici

0
82
Bankia

El retard que estan patint les obres de construcció del Pavelló d’Esports a la localitat ha provocat la denuncia publica del Bloc de la localitat que es manifestar d’una curiosa forma com es la col·locació de la segona pedra de l’edifici.
El retard ha estat motivat, segons el Bloc, per no aplegar a temps les ajudes de la Generalitat i de la Diputació de València necessàries per a la realització del projecte aixi com “l’alta exigència que comporten els requisits demanats per l’ajuntament a les empreses que opten a l’adjudicació i execució de les obres”.

Per això el Bloc, tal com ja va fer anteriorment amb la col·locació simbòlica d’una primera pedra, ha organitzat un acte de protesta pel retard en la construcció del Pavelló, el qual ha consistit en col·locar la segona pedra de l’inici de les obres al solar edificable.

Amb esta segona pedrada, els membres del Bloc volen cridar l’atenció novament a l’equip de govern “perquè trobe una solució el més immediata possible a fi de donar curs a la construcció del Pavelló d’Esports a Massamagrell”.

Inclus el Bloc proposa, “si és necessari, un canvi de projecte, “més d’acord amb els temps actuals, que no estan per a tirar la casa per la finestra amb obres faraòniques”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here