La Casa de la Dona de Manises serà una realitat l’any pròxim

657

els-filtres-futura-casa-de-la-dona-manisesManises contarà amb una Casa de la Dona que serà una realitat l’any pròxim ja que des de l’equip de Govern s’ha decidit que es vol potenciar aquest servei creant un nou espai per als usuaris amb unes instal·lacions on realitzar activitats destinades a fomentar la presència de les dones en els àmbits de la vida política, cultural i social.

La Casa de la Dona estarà ubicada a l’edifici de Els Filtres, tindrà una superfície construïda aproximada de 150 m² i contarà amb tres despatxos i una sala polivalent amb capacitat per a unes 20 o 30 persones que es podrà dividir en dos segons les necessitats existents.

Les obres serviran, a més, per partida doble ja que es milloraran les condicions d'accessibilitat d’una banda, i de l’altra, també les de salubritat després de molts anys en els que s’ha anat modificant la finalitat d’ús de les instal·lacions.

L'equip de Govern espera que l’obra es puga adjudicar al mes de desembre per a començar amb els treballs a principis del pròxim any 2016.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Manises, Pilar Bastante, ha manifestat la il·lusió de vore «com un projecte d’aquesta importància se va a fer realitat en uns mesos amb un espai dedicat al complet a treballar els objectius proposats des de la regidoria fins al final de la legislatura».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.