La Casa de la Cultura acull ‘En attendant l’inattendu’ de la companyia Nats Nuts Dansa i Cia Leandre i Claire

0
84
Bankia

La Casa de la Cultura de Picassent acull el 30 de setembre a les 22:30 hores ‘En attendant l’inattendu’ de la companyia Nats Nuts Dansa i Cia Leandre i Claire que naix de la trobada de Claire Ducreux amb Toni Mira, dos creadors que han decidit regalar-se la síntesi del seu treball artístic.

El banc i la taula que van donar vida als seus personatges i espectacles en solitari comparteixen un espai escènic que va omplint-se de fulles, humor, poesia i absurd per explicar-nos una senzilla història d’amor entre dos universos molt diferents en la forma però amb moltes convergències en l’essència.

Toni Mira, codirector i cofundador de la companyia Nats Nus juntament amb Clàudia Moreso l’any 1987, ha rebut el Premi Nacional de Dansa i el Premi Ciutat de Barcelona el 2010. Ha creat nombroses coreografies per a la seva companyia i també per a d’altres, a més a més de desenvolupar una important tasca pedagògica.

Claire Ducreux, formada en dansa a França, va iniciar la seva carrera professional com a ballarina de diferents companyies. L’any 1999 descobreix el mim i el teatre de gest i crea, amb Leandre Ribera, la Cia. Leandre-Claire.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here