La Capella de Ministrers interpreta la BSO d’Un Cercle en l’Aigua al Centre del Carme

1 lecturas

La Capella de Ministrers interpreta la partitura de la banda sonora original de la pel·lícula Un Cercle en l’Aigua, dirigida per Vicent Monsonís, el proper dissabte 24 d’octubre a la Sala Reflectori del Centre del Carme Cultura Contemporània. L’entrada de l’esdeveniment és gratuïta fins completar l’aforament i amb inscripció prèvia degut a les actuals mesures sanitàries.

La Capella de Ministrers és el conjunt degà entre els intèrprets de música antiga i d’època al País Valencià. La partitura d’Un Cercle en l’Aigua inclou temes clàssics anglesos del segle XVI (de compositors com Tobias Hume, William Corkine o John Dowland) i composicions originals de Carles Magraner. A més a més, la banda sonora està enregistrada i disponible amb el mateix títol que la pel·lícula. Aquest concert convida a l’espectador a viatjar a l’Anglaterra del segle XVI amb un repertori que expressa la melangia que caracteritza l’època isabelina.

Per la seua banda, la pel·lícula Un Cercle en l’Aigua del director Vicent Monsonís és un drama històric, ambientat en el Londres de finals del segle XVI, protagonitzat per Christopher Marlowe (Raúl Navarro) i William Shakespeare (Ricardo Saiz) on es qüestiona qui va escriure realment les obres signades per Shakespeare.

La pel·lícula Un Cercle en l’Aigua es presentarà oficialment a la 35ena Mostra de València (Festival de Cinema del Mediterrani) i s’estrenarà als cinemes ABC Park de València el proper 6 de novembre.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí