La cantant Angy protagonitza la programació festiva de Torrent per als pròxims dies

638

El començament de les festes patronals de Torrent està marcat per la música. La televisiva cantant Angy és la protagonista de la programació festiva enguany. Però tambié els més menuts tindran el seu protagonisme aquests dies.

Dijous, la programació començarà amb el concert extraordinari de Harmonie St.Cecilia Brerik. Serà a les 22.30 hores a la plaça de l’Església. Divendres s’inicia, a l’avinguda Olímpica Parc Central, el programa d’animació infantil, on els xiquets i xiquetes de Torrent podran gaudir d’una vesprada plena d’activitats i molta diversió. Esta programació infantil, prevista al llarg de les festes patronals, tindrà lloc en diferents enclavaments de la ciutat perquè aplegue a tots els xiquets de la ciutat. L’horari de les activitats dependrà del lloc on es facen, per a aprofitar les hores d’ombra del dia i, així, garantir la seguretat dels més menuts en este mes on les temperatures són elevades.

Els torrentins i les torrentines que s’acosten a la plaça de les Corts Valencianes a partir de les 19.30, tindran l’oportunitat de viure ‘Música a la fresca’, una sessió de música a l’aire lliure. El Grup del Cercle Catòlic estarà encarregat d’organitzar la vetllada.

Més tard, a les 22:30 hores, la plaça de la Llibertat s’engalanarà per a acollir el espectacle Broadway, el musical. La companyia torrentina Airshow oferirà als assistents una funció memorable, tot un recorregut per la història de Broadway i els seus musicals més famosos. Representacions d’obres com Grease, Chicago, Cabaret o Mamma Mia delectaran tot el públic.

A la mateixa hora, a la plaça de l’Església, es celebrarà el Concert Extraordinari del Cercle Catòlic de Torrent per a goig del assistents, que seran testimonis d’este final perfecte per a una jornada plena de festivitat i emoció.

A l’endemà, el dissabte 22, hi haurà una programació ben diversa per als amants de la música. El Grup de Ball de Torrent oferirà l’espectacle III Danses, Ciutat de Torrent, on la música i el folklore valencià s’uniran en una cercavila que tindrà lloc des del Convent fins al peu de la Torre.

El pop rock vindrà a la ciutat de la mà de la famosa cantant Angy Fernández, que es féu famosa per triomfar en Factor X i per la seua participació en la sèrie Física o Química, a més de destacar en el món de la televisió i la música per guanyar la primera edició del concurs Tu cara me suena. El concert tindrà lloc a la plaça de la Llibertat on tots el públics gaudiran de l’espectacle i de la seua energia damunt de l’escenari i segur que revolucionarà els assistents amb les cançons més conegudes del seu repertori.

A la mateixa hora, en la plaça de l’Església, es celebrarà el Festival Internacional de Folklore organitzat pel Grup de Ball L’U i Dos de la Llar Antoniana amb l’escola de jota Cierzo de Aragón de Terol i Los Torronchos de Segòvia.

Per a acabar el dia, també tindrà lloc la segona jornada d’animació infantil. Esta vegada seran els xiquets i xiquetes del voltant de la plaça de Fra Antonio Panes els qui gaudiran de les nombroses activitats que es prepararan per a ells.

Les activitats continuaran diumenge amb una programació que no deixarà indiferent ningú. La xicalla continuarà passant-s’ho bé en les activitats infantils a partir de les 18 hores a la plaça de la Unió Musical.

El Grup Unió Musical oferirà una vesprada musical per a totes les persones que desitgen gaudir d’un espectacle refrescant, divertit i original, a les 19.30 hores a la avinguda Olímpica Parc Central. En acabar tots els qui vulguen es podran dirigir a la plaça de l’Església per a poder contemplar l’obra El Soto del Parral; una nit de sarsuela organitzada per Katiuska. A les 22.30 hores.

Més tard, el mag Yunke visitarà Torrent per a deixar els espectadors amb la boca oberta amb uns trucs que tenen molt d’estil, misteri, bellesa, risc, i molts més ingredients per a triomfar en una de les especialitats més complicada de la màgia. La plaça de la Llibertat acollirà este meravellós i misteriós espectacle a les 23 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.