La Biennal Miquel Navarro d’art públic de Mislata ja té premiats de la seua edició 2016

767

Els premiats de la Biennal Miquel Navarro d’art públic, que l’Ajuntament de Mislata recupera després d’una dècada sense convocar, han sigut els artistes David Cantirer, Fermín Jiménez Landa, Anja Krakowski, Pepe Miralles, Luce, Verónica Francés, Eduard Comelles, Pablo Bellot, Daniel Tomás i el col·lectiu Art al Quadrat.

daniel-tomas-02-4 La selecció ha tingut lloc després d’un èxit de convocatòria, que ha aconseguit cridar l’atenció de molts artistes emergents de diferents ciutats i països, sumant un total de 59 projectes adequats a la documentació requerida. Per a la regidora de Cultura, Pepi Luján, és “un rotund èxit de convocatòria, i tant l’equip tècnic com els artistes presentats han mostrat una gran il·lusió per esta recuperació de la Biennal, que sens dubte va a suposar un emblema d’art visual i art públic a la Comunitat Valenciana”.

Els premiats rebran 1.500 euros que inclouen les despeses de producció, materials, muntatge i desmuntatge de les obres, així com els honoraris pel mèrit d’haver-hi resultat guanyadors. Així, a la fi de novembre totes les obres hauran d’estar instal·lades i en desenvolupament en els carrers i places designades, amb l’objectiu d’obrir un recorregut inaugural amb els seus creadors, el públic, la corporació municipal i l’artista Miquel Navarro, que presta el seu nom i tutela artísticament el certamen. ganadores-convocatoria-biennal-miquel-navarro-1

A més, el propi Miquel Navarro ha format part d’un jurat compost també per Alba Braça (comissària d’esta edició), José Luis Clemente (docent i crític d’art) i David Armengol (comissari d’exposicions). La comissària, Alba Braça, ha posat de manifest “l’entusiasme que ha generat entre els artistes emergents, i gran nivell de propostes presentades, que plasmen a la perfecció la idea d’art obert a la participació, que es comunica amb la ciutat i dóna un gir molt interessant als emplaçaments de les obres”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.