La biblioteca pública de Paiporta rep més de 18.000 euros en subvencions per a promoure lectura

24 lecturas

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha concedit a la Biblioteca María Moliner Ruiz de Paiporta 7.733,34 euros en subvencions per a la realització d’activitats de foment de la lectura i 10.718,63 euros per a l’adquisició de material bibliogràfic.

Aquestes ajudes s’estableixen segons l’activitat i despesa feta per la institució en l’exercici anterior. A més, les biblioteques i agències de lectura han de seguir uns criteris per a rebre aquesta subvenció, com ara la compra de llibres en valencià en un 30% o la realització d’accions de foment de la lectura en un 50%.

Paiporta és un dels municipis valencians que més recursos ha rebut, amb més de 18.000 euros, gràcies a la seua aposta i promoció de la lectura. La regidora de Cultura, Maribel Albalat, ha mostrat la seua satisfacció per l’impuls que suposen aquestes ajudes per a la millora del catàleg i fons bibliotecari al temps que ha expressat la seua intenció de donar suport i millorar activitats i tallers organitzats per la Biblioteca María Moliner Ruiz, com ‘Món de Contes’ o el ‘Club de lectura’.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí