La biblioteca pública de Paiporta rep més de 18.000 euros en subvencions per a promoure lectura

565

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha concedit a la Biblioteca María Moliner Ruiz de Paiporta 7.733,34 euros en subvencions per a la realització d’activitats de foment de la lectura i 10.718,63 euros per a l’adquisició de material bibliogràfic.

Aquestes ajudes s’estableixen segons l’activitat i despesa feta per la institució en l’exercici anterior. A més, les biblioteques i agències de lectura han de seguir uns criteris per a rebre aquesta subvenció, com ara la compra de llibres en valencià en un 30% o la realització d’accions de foment de la lectura en un 50%.

Paiporta és un dels municipis valencians que més recursos ha rebut, amb més de 18.000 euros, gràcies a la seua aposta i promoció de la lectura. La regidora de Cultura, Maribel Albalat, ha mostrat la seua satisfacció per l’impuls que suposen aquestes ajudes per a la millora del catàleg i fons bibliotecari al temps que ha expressat la seua intenció de donar suport i millorar activitats i tallers organitzats per la Biblioteca María Moliner Ruiz, com ‘Món de Contes’ o el ‘Club de lectura’.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.