La banda simfònica L’Amistat de Quart de Poblet actua al Palau de la Música

174

La banda simfònica de l’Agrupació Musical l’Amistat, de Quart de Poblet, actuarà dissabte que ve, 10 de setembre, a les 11.30 hores, al Palau de la Música de València.

La centenària societat musical de Quart de Poblet, dirigida per José Onofre Díez Monzó, interpretarà ‘Trois Danses’, d’Aram Kachaturian, la ‘Simfonia n º 2’, de John Barnes, la ‘Simfonia n º 3’, de James Barnes i el colorista ‘Danzón n º 2’, d’Arturo Márquez.

Festival de Bandes de Quart

La banda de l’Amistat va oferir un aperitiu del concert del Palau en el ‘42 Festival de Bandes de Música’ que es va celebrar diumenge passat, 4 de setembre, a Quart de Poblet, durant les festes patronals d’esta localitat.

La banda convidada ha sigut la Unión Musical Santa Cecilia de Hellín (Albacete). El pròxim 22 d’octubre, la banda de Quart tornarà la visita actuant en el festival que se celebrarà a la localitat manxega.

Premi ‘Amics de l’Amistat’

I el mes d’octubre s’estrenarà amb la concessió del ‘VIII Premi Amics de l’Amistat’, en el transcurs d’un concert que se celebrarà a l’Auditori Molí de Vila, de Quart de Poblet, el dia 1 d’eixe mes. El premi ‘Amics de l’Amistat’ es concedeix a persones, institucions o associacions que col•laboren amb la nostra societat musical.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.