La Banda de Cornetes i Tambors Santíssim Crist dels Necessitats organitza un concert benèfic per al 17 de desembre

0
30

Els 35 membres de la Banda de Cornetes i Tambors del Santíssim Crist dels Necessitats d’Aldaia es troben immersos en la preparació i organització de una nova activitat, on la solidaritat i la música aniran de la mà.

El proper dissabte 17 de desembre, a les 20 hores de la vesprada a l’església de l’Anunciació, la banda oferirà un concert solidari. L’objectiu és doble. Per una banda oferiran el tradicional concert de Nadal, on a més beneiran el banderí oficial que representa a la formació musical i presentaran en primici la uniformitat de la banda amb la que lluirà a partir d’ara en tots els concerts i actuacions.

D’altra banda el concert és de carácter solidari. Els membres de la banda volen recaptar joguets per a tots aquells xiquets més necessitats perquè el dia de Nadal i de reixos pugen gaudir d’unes festes nadalenques amb la il•lusió i el somriure de qualsevol altre xiquet. Les persones interessades en donar algun joquet hauran de portar–ho a l’església el mateix dia del concert, dissabte 17 de desembre a les 20 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.