La alcaldessa destaca l’esforç realitzat pels festers i el seu compromís mostrat en l’organització de les festes

0
47
Bankia

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, la Regidora de Festes, Isabel Mondéjar, la Regidora de Joventut, Diana Muñoz i els col·lectius festers de la ciutat han presentat aquest matí al Castell d’Alaquàs la programació de les Festes Majors d’Alaquàs que s’iniciaran oficialment aquesta nit amb el pregó a càrrec del Levante UD.
Els Clavaris de Sant Miquel, les Clavariesses dels Dolors i de l’Assumpció, la Confraria de la Mare de Déu de l’Olivar, la Confraria de la Santíssima Creu i els Moros i Cristians Perolers han explicat en què consistirà la seua festa així com les activitats que realitzaran al llarg d’aquests dies. Tots han coincidit en destacat el treball realitzat al llarg d’aquest any difícil davant l’actual conjuntura econòmica i han volgut posar especial èmfasi en la col·laboració rebuda per part dels veïns i veïnes de la ciutat.

L’alcaldessa d’Alaquàs ha agraït especialment el valor de l’esforç realitzat per tots aquests col·lectius que fan possible la festa i ha destacat el compromís mostrat en l’organització d’aquesta programació. Per a la primera edil, “el més important d’aquestes festes seran les persones, perquè la festa la portem tots dins”.

El pregó d’aquesta nit donarà pas a tota una programació festiva que no finalitzarà fins el diumenge 12 de setembre. Concerts musicals, espectacles de teatre, animació de carrer, actes participatius, competicions esportives, actes lúdics i religiosos en honor als patrons de la ciutat i encontres gastronòmics organitzats per les associacions d’Alaquàs donaran vida a quinze dies festius.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here