La Agrupació Musical l’Amistat va estrenar una adaptació per a banda de ‘Memorias’ del saxofonista Pedro Iturralde

0
78

La Agrupació Musical l’Amistat de Quart de Poblet va estrenar diumenge passat, 2 de setembre, una adaptació per a banda de ‘Memorias’, del saxofonista Pedro Iturralde, un dels grans músics del jazz espanyol.

José Miguel Soriano, a la percussió, Alejandro Ingressa, al saxo alt, i Antonio Melero, al saxo soprano, abillats amb un típic barret blanc classe Panamà, van interpretar els sols d’esta obra adaptada per a banda pel compositor valencià Javier Blasco.

L’obra d’Iturralde es va interpretar durant el 43 Festival de Bandes de Música de Quart de Poblet, que organitza des de 1969 la centenària societat d’esta localitat de l’Horta Sud.

La banda convidada va ser la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna, dirigida per Carlos Revert, que va interpretar el pasdoble Musical Apolo (Amando Blanquer), Sendes (J. Alberto Pina), i Libertadores, d’Óscar Navarro.

La banda de Quart de Poblet, davall la direcció de José Onofre Díez, va interpretar, a més de Memorias, el pasdoble Torre del Oro (R. Dorado) i el 4rt. moviment de la Simfonia número 1, Titan (Gustav Malher).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.