Junts per Mislata es presenta com una candidatura de “gent independent” i amb el propòsit de baixar els impostos

0
106

junts mislataJunts per Mislata ha presentat una lista per concòrrer a les pròximes elecciones municipals. Tal i com es defineixen són “gent independent sense afiliació política” que conformen una “candidatura transversal i multidisciplinar” que vol .el millor per a Mislata i la seua gent.

“Farem possible que la taxa d’atur que patim es reduisca de manera significativa i que les persones sense faena tinguen una ocupació digna i que miren el futur amb optimisme. Farem que les portes de l’Ajuntament estiguen obertes, amb dos vesprades el registre d’entrada obert al públic. Mirarem de recuperar el carrer Sant Antoni en els trams on és inhòspit caminar per les seues voreres. Rehabilitarem les vivendes de l’ajuntament per crear un parc de vivenda jove. Tindrem una atenció prioritària per als nostes majors”, aseguren des de la formació que encapçala Carles Muñoz, qui fora candidat de Compromís a les eleccions de 2011 i que va abandonar la coalició al 2014.

Muñoz és, a més, el cap de llista de la coalició Junts, on està integrat el Partit Valencianista Europeu, per la província de València per a les eleccions autonòmiques.

Entre d’altres propostes, Junts per Mislata també destaca “la independència econòmica de les dones; fer de Mislata una ciutat educadora, on els valors del respecte i la igualtat afavorisquen la interculturalitat; potenciar el contacte dels jóvens amb Europa i la resta del món; acabar amb les taxes de vergonya de les sol·licituds de llicències d’activitat; eliminar la taxa TAMER del rebut de l’aigua; baixar el percentatge percentual que aplica l’ajuntament al mínim que permet la llei en les plusvàlues dels immobles i tindre una especial cura per qualsevol persona en risc d’exclusió i impedirem qualsevol desnonament conseqüència d’una execució hipotecària”.

“El nostre propòsit serà treballar per un paisatge urbà per a les persones i per al comerç de proximitat. Farem que les energies renovables tinguen avantatges i siguen possibles. És el nostre propòsit i sense cap dubte ho aconseguirem amb tots vosaltres. Tot això i molt més serà possible amb Junts, a candidatura de la gent independent”, conclouen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.