Junta Central Fallera crea un nou perfil en Instagram per a seguir les #Falles21EnLínia

0
2 lecturas

La idea del nou perfil d’Instagram, anomenat @JCF_Falles21, és ser l’altaveu de Junta Central Fallera en Instagram en aquest mes de març tan atípic, estrany i diferent. Amb les activitats programades totalment en línia, i amb la repercussió i importància que ha guanyat aquesta xarxa social als últims anys, es fa necessària la creació del perfil.

Aquesta ferramenta vol també fer-se ressò de les iniciatives que estan organitzant les diferents comissions de la ciutat de València, i demostrar que les Falles saben reinventar-se i ser més immaterials que mai.

Tot i això, cal destacar que aquest nou compte té un caràcter provisional a l’espera de poder recuperar el compte oficial de Junta Central Fallera en aquesta xarxa social. Les autoritats pertinents ja treballen en la recuperació d’aquest primer perfil després de patir un pirateig.

Vos animem doncs a seguir-nos en aquest nou compte per endinsar-nos juntes i junts en les #Falles21EnLínia per fer-les més especials i emotives amb la vostra companyia.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí