No esteu per a donar lliçons…

845

Tal vegada com a un plantejament personal, més que polític, estic convençut d’una cosa: quan el PP ens critica, és que anem bé. I així tinc la plena certesa que és. Érem el centre de la ira de Cotino quan li fèiem oposició i som ara la diana de les seues crítiques quan governem. Us imagineu Blasco criticant alguna ONG de cooperants? Us imagineu Cifuentes renyint a un adolescent per falsificar les notes de l’Institut? No, veritat? A què vos faria risa sinó vergonya aliena? Doncs això passa a Paterna. Els del PP, els del primer alcalde en la història inhabilitat per prevaricació, els de la llista electoral del ‘Gürtel-illo’ donant lliçons d’ètica i moral. Veure per a creure…

Paterna. Compromis per Paterna. JUANMA RAMON Denuncia Fiscalia Encomana GESPA MarquetinQualsevol crítica hauria de respectar-se, sent políticament correcte, crítiques, sí, i a poder ser constructives. Altra cosa són les mentides, falsedats, acusacions i intoxicacions interessades, unes “fake news” que últimament tant ha estat utilitzant el PP amb l’única finalitat de frenar, com així ho corroboren enquestes i la gent al carrer, la seua pròxima desfeta electoral.

I no és per a menys, la gent no oblida tan fàcilment que ells són els del saqueig d’EMARSA, els de la TAMER, els que a Paterna governaren huit anys i no menejaren un paper per unificar la gestió integral de l’aigua en l’empresa municipal…I ara resulta que demanen unificació de tarifes. Els que diuen que és intolerable que la Coma pague l’aigua més cara del poble, quan foren ells qui donaren la concessió a l’empresa subministradora privada.

Els que critiquen el caos en serveis socials, però alçaren el braç per tirar al carrer i deixar sense feina a 12 treballadors de l’àrea en 2012. Un Partit Popular que va fer desfilar huit regidors en huit anys per serveis socials… Això no era improvisar, ni portar un rumb erràtic, no, això era eficàcia i eficiència que deien ells però sense cap tipus de projecte.

Encara no entenen que ara que governem nosaltres ens agrada que ells ens critiquen, discrepen de nosaltres i tot el que fem els parega mal. Ens agrada que així siga, ens agrada que compartisquen les seues crítiques, encara que siga amb la poca repercussió que tenen els seus missatges a les xarxes socials i al carrer. Volem que tinguen clar que totes les seues crítiques ens agraden, ens agraden molt, per una qüestió… Mai farem el mateix que ells!! Per això mateix, els demanem una cosa: lliçons, les justetes. Vostès no estan per a donar-nos lliçons a ningú.

Juanma Ramón | @juanma_ramon | portaveu Compromís per Paterna

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.