Joves amb Compromís es constitueix a Paterna i tria a Pere Miquel Gago com a Coordinador General

26 lecturas

Paterna-Joves-Compromís

El col·lectiu de  Joves amb Compromís s’ha constituït esta setmana a Paterna i ha triat a Pere Miquel Gago com a Coordinador General local per unanimitat. La sessió constitutiva de Joves amb Compromís de Paterna també ha triat com a coordinadores d´Organització del col.lectiu a Raquel Peris i Mariola Miquel, que es centraran en l´àmbit de Cultura i Festes, i Medi Ambient, respectivament.

Pere Miquel Gago, de 23 anys, és estudiant de Ciències Polítiques en  la Universitat de València, mentre que Raquel Peris , de 21 anys, estudia Treball Social en la Universistat de València i Mariola Miquel, de 24 anys, és estudiant de Filologia Hispánica en la Universitat de València.

El coordinador de Joves amb Compromís de Paterna, Pere Miquel Gago, ha destacat que “Paterna necessita un moviment fort de joves, perquè nosaltres som el futur i també el present. Proposarem iniciatives per a millorar la situació dels joves al nostre poble, ja que la joventut ha d'estar present en les decisions que es prenguen sobre tot allò que afecte a la ciutadania paternera. Podem donar una visió diferent de com portar endavant el canvi que necessita Paterna”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí