Un jove d’Alaquàs ja té la seua bicicleta adaptada adquirida amb els fons de la festa benèfica dels clavaris de sant miquel

706

El jove d’Alaquàs Francesc García Usedo ja té la seua bicicleta adaptada gràcies a la festa benèfica organitzada pels Clavaris de Sant Miquel d’Alaquàs 2016 per tal de recaptar fons per a la seua adquisició. Francesc és membre del col·lectiu i pateix una discapacitat psicomotriu.

alaquas. bicicleta adaptada

La festa va tindre lloc el passat diumenge 10 d’abril i en ella hi va haver música, castells unflables i jocs per a xiquets i xiquetes. La iniciativa pretenia recaptar fons a través de la venda de bitllets per a una rifa per al passat 3 de juny, tot  i coincidint amb el número premiat de la ONCE. Els diners aniran destinats a la compra de la bicicleta.

A través de la rifa, es van sortejar també diversos regals que els Clavaris de Sant Miquel han lliurat aquesta setmana als guanyadors. Per una banda un carnet de conduir, iniciativa de Autoescola Máster, i d’altra un cobertor realitzar per un grup de dones al taller de patchwork que coordina la veïna d’Alaquàs, Susana Gómez.

Aquests bitllets es podien adquirir també en els diversos comerços que van col·laborar també en aquesta iniciativa: Floristeria Azalea, Jijonenca, Bar el Mercat, Klynos, Lencería Flori, Lencería Sonia, Lugano, Autoescola Máster, Estanc Carrer Conca, Autoescola Formavial Chust Teresa, Autoescola Alejandro, Perruqueria Estètica Palop, Perruqueria Eva, Bar San Francisco, Electrodomèstics Tien 21 Saizval, Aula 5.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.