José Quesada i Etna Miró guanyen els premis Carolina Planells de narrativa curta contra la violència de gènere

932

L’Auditori Municipal de Paiporta va acollir aquest divendres un dels últims actes del Dia de la Dona, l’entrega dels premis Carolina Planells de narrativa curta contra la violència de gènere: la cerimònia d’entrega al guanyador, José Quesada, de Sevilla, i la vencedora en la categoria juvenil, Etna Miró, de Lleida, així com Maria Fernanda Villacrés Centeno, guanyadora entre les obres d’autores i autors de Paiporta.

Al mateix Auditori, dissabte es va donar per finalitzada la programació pel Dia de la Dona amb la representació de ‘Bolso’, de Rosana Mira. Es posava així el punt final a 12 dies en què s’han portat a terme 9 actes amb els qual s’ha posat en valor el paper de les dones en la societat, s’ha constatat la necessitat de continuar lluitant per la igualtat, i s’ha apostat per l’empoderament i la corresponsabilitat entre homes i dones.

Encara es mantenen en actiu de les activitats del Dia de la Dona l’exposició ‘Visibles: Paiporta en femení’, visitable al Museu de la Rajoleria fins al dia 27 de març, i la mostra sobre Isabel de Villena, a la Biblioteca Pública Maria Molner Ruiz. També continua l’estudi encarregat a la investigadora Cristina Escrivá sobre el grup femení de la residència d’estudiants a Paiporta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.