José Manuel Riquelme, cap de llista de la nova força política Per Albuixech

897

Albuixech-Per-Albuixech-asamblea-ciudadanaDissabte es va celebrar la III Assemblea Popular d’Albuixech sota el lema “El Poder del Poble” on es van aprovar les línies bàsiques del programa electoral de Per Albuixech i es va presentar la candidatura que concorrerà a les properes eleccions municipals.

El programa electoral, que serà elaborat per comissions de treball i aprovat en assemblea, amb les aportacions de les associacions locals i de tot el poble en general, s’articula al voltant de 6 línies de treball: medi ambient, educació, cultura, salut, treball i participació.

La candidatura municipal, que va ser aprovada per més del noranta per cent de vots a favor i sense cap vot en contra, combina joventut i experiència i recull persones de diversos àmbits professionals i laborals. José Manuel Riquelme, cap de llista de Per Albuixech i candidat a l’alcaldia, ha declarat que “les persones de la nostra llista no han tingut mai cap càrrec polític ni han estat mai a l’ajuntament, però tenen un gran entusiasme per fer coses pel poble”.

Segons Riquelme, “la nostra preocupació és la gent del poble, perquè Per Albuixech és independent dels partits polítics, es presenta com una agrupació d’electors i la seua acció política estarà centrada en Albuixech. La nostra candidatura no servirà de trampolí a ningú que vulga fer política més enllà d’Albuixech. El nostre àmbit d’actuació comença i acaba en Albuixech.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.