José Antonio Portales Ferrando, subcampió d’Espanya de Piragüisme

0
66
Bankia

José Antonio Portales Ferrando, palista de l’EME Club Piragüisme Silla, ha quedat subcampió d’Espanya de Marató en la categoria juvenil C1 (canoa).
Més de 700 palistes i prop de 90 clubs es van donar cita el cap de setmana del 4 i 5 de juny a la platja de les Moreres per a disputar la prova de marató més important de l’any: el Campionat d’Espanya de Marató. Unes proves molt dures que aquest any celebren la seua XVI edició.

La bona temperatura va facilitar un campionat que va estar molt renyit des del primer dia amb presència dels membres de l’equip nacional, i on estaven en joc les places per a l’Europeu de l’especialitat.

Gràcies a aquest resultat, José Antonio Portales està seleccionat per a participar en la selecció espanyola de piragüisme en el proper Campionat d’Europa de Marató que se celebrarà del 20 al 24 de juliol a la localitat francesa de Saint Jean de Losne. El Campionat Europeu de Piragüisme és la màxima competició de piragüisme en aigües tranquil•les d’àmbit europeu. Des de 1997 l’organitza l’Associació Europea de Piragüisme (ECA) i des de l’any 2004 es realitza anualment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here