Joan Laporta presenta en El Puig el seu partit, Solidaritat Catalana

0
54
Bankia

El proper diumenge 31 d’octubre es presenta públicament a València l’acord electoral entre el PSAN i Solidaritat Catalana per la Independència (el partit encapçalat per Joan Laporta, expresident del FC Barcelona) en l’Aplec del Puig que tradicionalment té lloc cada darrer diumenge d’octubre al Puig de Santa Maria.
L’Aplec començarà a les 11 hores en la muntanyeta “de la patà” del Puig, i es preveu les intervencions d’Alfons López Tena i Uriel Beltran (dos dels principals protagonistes del procés de consultes per la independència) en nom de Solidaritat Catalana per la Independència, de l’escriptora i periodista Núria Cadenes i del professor de la Universitat de València Josep Guia en nom del PSAN.

També intevendra Jaume Rossell, d’Arenys de Munt, el primer poble que va iniciar el procés de consultes, el 13 de setembre del 2009, i una representant de la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista, CAJEI.

En l’acte es presentaran públicament els termes de l’acord electoral entre el PSAN i Solidaritat davant les properes eleccions autonòmiques catalanes i valencianes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here