Ja s’ha alçat el teló del Concurs de Teatre Infantil de Junta Local Fallera de Torrent

481

Torrent. Concurs de Teatre Infantil. Junta Local Fallera de TorrentJa s’ha alçat el teló del Concurs de Teatre Infantil de Junta Local Fallera de Torrent. El divendres, la falla Ramón y Cajal va ser la primera en actuar per ordre de sorteig amb l’obra “Que farem?”, que narra l’aventura d’una nit de travesures de xiquets, d’allò que no els deixen fer, però que tots, alguna vegada hem fet. Les circumstancies i l’espai els obliguen a conversar i posar al descobert tots els seus somnis, tota la seua realitat, així com les esperances de futur, els delers d’allò que algun dia voldrien arribar a ser. Un temps d’imaginació i realitats barrejades que comença i acaba amb un pregunta: Què farem?

El dilluns, 7 d’octubre, va ser el torn de la falla barri Cotxera, amb l’obra “Els bosc de Brisa” i hui, 8 d’octubre, serà l’obra “Joguets”, de la Falla De La Plaça, la qui puge  a l’escenari. Després de la pausa de la festivitat del 9 d’Octubre, continua l’activitat teatral infantil amb l’obra. Fins al 24 d’octubre, els més menuts representaran obres en valencià per al gaudi dels assistents, de manera gratuïta.

Com a novetat i a sugerència del Ple de la Junta Local Fallera, enguany s’ha dotat de major valor econòmic els tres primers premis del concurs, com a resultat de reduir la quantia del premi “valors cívics”, atorgat per la delegació de Cultura de l’Ajuntament. Així doncs, després d’este reequilibri, els premis queden de la següent manera: 1r premi 250 euros, 2n premi 150 i 3r, 90 euros. Premi als Valors Cívics: 250 euros.   Premi al millor actor infantil (palet JLF) i premi a la millor actriu infantil (palet JLF).

Totes les obres de teatre es representaran en el saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent a partir de les 20.00 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.