Ivan Mocholí, quíntuple campió d’Espanya d’atletisme, premiat en la novena edició de la Gala de l’Esport de Picassent

132

El pavelló poliesportiu de Picassent ha acollit la novena edició de la Gala de l’Esport de Picassent, una cita ineludible de reconeixement als i les esporti stes més destacats de la població, trajectòries individuals i col•lectives.
A l’acte va acudir el porter del València CF Vicente Guaita, el qual va ser guardonat per tercera volta en este escenari i en què també va estar el ciclista professional valencià i mundialista, Javier Benítez Pomares. També Jose López ‘El zurdo’, jugador de pilota desaparegut recentment, i una de les llegendes del joc de carrer i un dels millors pilotaris de la Comunitat Valenciana, va tindre el seu espai en la gala.

La nit va deparar un degoteig de premis per les diferents disciplines i modalitats esportives. També a la trajectòria esportiva, aJosé Luis Muñoz Martorell, conegut futbolísticament, com “Amaro”, el qual va ser un referent en el Picassent CF en la dècada dels 60 i un home entregat a la causa de l’esport des del terrenys de joc i també des de la vessant política, ja que fou regidor d’esta àrea. Precisament l’edil actual d’esports, Héctor Pradas, va destacar la figura d’Amaro, “jove nascut a l’any 1941, i dic bé jove, perquè ens ho demostra dia a dia. Ha estat tota la seua vida practicant i recolzant l’esport, sent actualment un habitual usuari del nostre poliesportiu”, va afirmar Pradas.

Arribats al moment important, el públic una volta més va adonar-se del moment dolç pel que passa l’esport picassentí, amb els premis al mèrit esportiu d’àmbit nacional coronat pel reconeixement de la nit en la figura d’Ivan Mocholí Calabuig, quíntuple campió d’Espanya de velocitat i qui ha posat el punt i final a la seua carrera esportiva a causa de les lesions. “Des de 2001 fins al 2012, este jove picassentí ens ha fet viure moments inoblidables i sensacions irrepetibles dins del món de l’esport, marcant una trajectòria impressionant en l’atletisme valencià”, va manifestar Conxa García, alcaldessa del municipi, la qual va atorgar-li, en mig d’una gran ovació, la medalla d’or, màxima distinció i que per primera volta rep un esportista local. “Davant d’esta espectacular trajectòria, l’Ajuntament de Picassent, per unanimitat de tots els seus regidores, ha decidit atorgar-li la màxima condecoració en l’àmbit esportiu”, va concloure García perquè Mocholí rebera una sorpresa, en forma audiovisual primer, i de forma musical després, ja que la xaranga de la que ara pertany, “L’esclafit”, va fer acte d’aparició i va emocionar el guardonat Mocholí, el qual fins i tot es va atrevir a tocar una peça musical, món, el de la música, del qual ara troba la seua passió i dedicació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.