Iniciativa considera que els colors del nou frontó trenquen l’harmonia visual de l’horta

0
82
Bankia

Subvencionat amb el Pla E, l’Ajuntament de Picanya va escometre una reforma del poliesportiu municipal i, entre altres, va sanejar la paret del frontó i de pas, va pintar amb diferents colors tota la paret que dona a l’horta. Per a Iniciativa per Picanya, esta paret “trenca l’harmonia visual de l’horta”.
Expliquen que, des de centenars de metres en la partida Faitanar i des del mateix camí de Faitanar (que uneix Picanya i Paiporta), “es pot vore des de ben lluny. Ara mateix, els passatgers de l’AVE, al seu pas per Picanya observen entremig d’un paisatge verd de tarongers, llimeres, i verdures, un façana que s’enlaira multicolor que trenca l’harmonia visual de l’horta”.

Aquest paisatge, definit com a bé d’interès patrimonial al Pla d’Acció Territorial de l’Horta (PATH), “és agredit visualment per la pròpia administració pública” i, per això, Iniciativa ha denunciat aquest fet a l’Ajuntament, demanant el cobriment d’eixa paret amb tonalitats verdoses “que permeten la integració de la infraestructura en el medi on està ubicada”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here