Iniciativa-Compromís proposa obviar la subhasta de les places de pàrquing per a obligar a retirar la decisió

0
93
Bankia

Inicativa-Compromís per Mislata ha emplaçat a la població de Mislata a obviar la subhasta de les places de pàrquing dels tres aparcaments construïts per Lubasa i propietat ara de l’Ajuntament per tal de forçar al Govern municipal a donar marxa enrere en esta decisió.
Per a la formació política, les recents decisions preses per les autoritats municipals envers la gestió dels pàrquings “han anat en detriment de la població de Mislata”.

Segons Compromís-Iniciativa, “el despropòsit en la improvisada gestió vol imposar a tot qui hui en dia te una plaça de pàrquing llogada a adquiri-la en propietat al millor postor, botant-se les bases inicials de la oferta realitzada i sense tindre en compte aquelles que han de destinar-se a persones amb discapacitat”.

A més, el partit ha recordat que els diferents soterranis en els tres pàrquings ara en ús pateixen de problemàtiques similars “com goteres, innundacions, talls de fluids elèctrics i zones sense iluminar, problemes d’apertura i tancament en les portes als accesos de vehicles, etc”.

Per aquests motius Iniciativa-Compromís per Mislata emplaça la població de Mislata “a ignorar la lamentable campanya encetada per l’Ajuntament per a la subhasta de les places, que significa a més una despesa important en publicitat gens necessària” i fa una crida per a que ningú en compre cap “amb la finalitat que les autoritats tinguen que repensar la decisió pressa. No podem admetre un nou menyspreu cap a la ciutadania”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here