Infraestructures confirma que el Camí de l’Orba, ja urbanitzat, s’obrirà els pròxims dies

0
103
Bankia

Infraestructures va confirmar que en els pròxims dies s’obrirà ja al trànsit la nova via urbanitzada del Camí de l’Orba, una vegada acabades les obres que s’han realitzat en els últims mesos. Este anunci es va realitzar en el transcurs de la reunió entre la conselleria i La Plataforma Ciutadana pro-Urbanització del Camí de l’Orba.
La Plataforma, que compta amb el suport de 25 entitats i organitzacions de Benetússer i Alfafar, es va reunir amb Ismael Ferrer, director d’Infraestructures de la Conselleria d’Infraestructures, Obres i Transports de la Generalitat , per recaptar informació fefaent de la situació en què es troben les obres d’urbanització de la via pública que comparteixen Alfafar i Benetússer, comunicant els centres urbans amb els accessos a l’avinguda del Sud.

El director d’Infraestructures els va comunicar que en els pròxims dies s’obrirà ja al trànsit la nova via urbanitzada i que no es produirà la inauguració oficial, ja que per trobar-nos en període electoral la legislació vigent restringeix aquests actes.

La comissió de la Plataforma, formada per Ana Vergara, Julián Moyano, Pilar Martín i Remei Navarro van expressar “la nostra satisfacció perquè finalment la reivindicació d’un Camí d’Orba en condicions adequades i dignes s’haja obert pas, després de molts anys”.

Amb l’obertura de la nova via es conclourà un procés iniciat en febrer de l’any 2008 amb la reivindicació ciutadana dels dos pobles i de les seues entitats més representatives, que ha aconseguit posar mans a l’obra a les tres administracions implicades, els ajuntaments de Benetússer i d’Alfafar, i la Conselleria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here