Infraestructures començarà en uns dies les obres de millora del carrer Major d’Albalat dels Sorells valorades en 300.000 euros

1
113

bonig en albalat dels sorellsLa consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Isabel Bonig, ha afirmat hui que les obres que la Conselleria durà a terme en la travessia d’Albalat dels Sorells “milloraran de manera molt significativa la seguretat viària dels vianants del carrer Major i suposarà una millora de la qualitat urbana del municipi”.

Així ho ha declarat la consellera durant la seua visita a Albalat dels Sorells, on ha assistit a la presentació del projecte de millora de la travessia del municipi, les obres de la qual estan previstes que comencen en uns dies i compten amb un pressupost de 300.000 euros.

L’actuació consistix en la millora de la urbanització del carrer Major d’Albalat dels Sorells en el seu tram central, entre el carrer de Barraques i el carrer de la Mar, amb una longitud total d’uns 250 metres.

Cal recordar que la travessia és conseqüència de la posada en servici de la Ronda de Museros-Albalat dels Sorells CV-300, executada per la Conselleria d’Infraestructures en 2007 per un import superior a 8, 5 milions.

Ara, este tram de la travessia passarà a ser unidireccional. Per a això es mantindrà la calçada existent i s’ampliaran les voreres. També es durà a terme l’execució d’un sistema de drenatge que permeta evacuar les aigües de les voreres.

A més, es col·locaran jardineres que alternaran amb escocells i arbres sobre la vorera al llarg de tota l’actuació. Així mateix, en la zona enfront de l’església, es col·locaran bancs, així com la preinstal·lació de la xarxa d’enllumenat.

Bonig ha destacat que es tracta d’un projecte “realista i adaptat a la situació actual”. Segons ha explicat, esta actuació es realitza a través dels nous contractes de conservació i manteniment de la xarxa viària de la Generalitat. “Durant 2014 s’ha aconseguit posar en execució nou contractes per a la conservació de les nostres carreteres i l’import estimat per al període de vigència d’estos és de 170 milions. Açò suposa reduir en set el nombre de contractes que hi havia en el període 2009-13, amb un estalvi global entorn dels 50 milions”, ha declarat.

Per això, la consellera d’Infraestructures ha ressaltat que actuacions com la d’Albalat dels Sorells, “són un exemple d’eficiència, eficàcia i control del gasto públic de la Generalitat”.

Bonig ha assenyalat que la Conselleria d’Infraestructures ha dut a terme diverses obres que definixen la seua política en matèria de seguretat viària a Albalat i que han suposat una inversió pròxima als 10 milions d’euros. Per a això ha recordat les millores en el tram de la N-340 entre Foios i Albalat en 20013 amb una inversió de 821.000 euros, la Ronda de Museros-Albalat amb un cost de 8, 5 milions o el condicionament del carrer Major en 2009 per un import de 13.000 euros.

1 Comentario

  1. La entrada a Valencia, Hacia la Av/ Cid, “es un asco”

    Y el tercer carril, de la A-3 ,es una verdadera mierda como lo
    han dejado.

    ¿se puede gobernar peor Sra boning?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.