Infodona d’Alboraia rep a la directora general de Família i Dona de la Conselleria

555

infodona Alboraya02La directora general de Família i Dona, Laura Doll, va visitar les intal·lacions de Infodona situades en el número 33 del carrer Peris Aragó, a l'edifici de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Alboraia. “És necessari que des de les institucions recolzem centres d'atenció i assessorament a les dones, perquè a poc a poc la igualtat siga un fet en la societat actual”, ha comentat Susana Cazorla, regidora de Benestar Social.

El centre de Infodona situat a Alboraia pertany a una xarxa de centres en els que l'objectiu és prestar serveis d'atenció i assessorament a dones, grup de dones i altres entitats que ho sol·liciten. La dinamització del centre està a càrrec de Carolina López, Agent Social d'Igualtat i Oportunitats, que dirigeix des d'Alboraia tota la zona de la comarca de l'Horta Nord.

“A les oficines vénen dones que necessiten una orientació sociolaboral, entre unes altres i a més des de Infodona col·laborem amb l'Ajuntament i els col·legis amb campanyes de sensibilització sobre igualtat, i també treballem amb dones que han patit maltractament”, ha explicat López.

Durant la visita, l'alcalde, Miguel Chavarría i la regidora de Benestar Social van mostrar a la directora general de Família i Dona, Laura Doll, cadascun dels departaments municipals de l'àrea.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.