Igualtat forma l'alumnat de Picassent per previndre la violència de gènere a les escoles

3 lecturas

Al llarg d’este curs, la Regidoria d’Igualtat de l'Ajuntament de Picassent continua impulsant, als centres escolars del municipi, els tallers amb l’objectiu d’oferir a l’alumnat estratègies i ferramentes per identificar les situacions de desigualtat que es donen a la nostra societat i que tenen, en la violència contra les dones, la seua expressió més extrema.

A més a més, el treball de l’auto estima, l'auto coneixement, la identificació dels seus somnis, els seus projectes i la lluita per ells seran la peça fonamental en estos tallers amb l'objectiu d'afavorir el seu empoderament, la creació de relacions saludables, igualitàries i lliures del control i l’assetjament propi de les relacions tòxiques i asimètriques.

La regidora de l'àrea, Belen Bernat, s'ha referit a esta iniciativa: “El curs present serà clau amb el treball que es pretén iniciar amb les coordinadores i/o coordinadors de cada centre escolar en matèria d’igualtat, ja que, des de la Generalitat, s’ha impulsat la creació d’esta figura que pot convertir-se en el nexe d’unió de cada centre amb l'Ajuntament”. D'esta manera, podran augmentar-se el nombre d’accions durant este i els pròxims cursos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí