Igualtat forma l'alumnat de Picassent per previndre la violència de gènere a les escoles

701

Al llarg d’este curs, la Regidoria d’Igualtat de l'Ajuntament de Picassent continua impulsant, als centres escolars del municipi, els tallers amb l’objectiu d’oferir a l’alumnat estratègies i ferramentes per identificar les situacions de desigualtat que es donen a la nostra societat i que tenen, en la violència contra les dones, la seua expressió més extrema.

A més a més, el treball de l’auto estima, l'auto coneixement, la identificació dels seus somnis, els seus projectes i la lluita per ells seran la peça fonamental en estos tallers amb l'objectiu d'afavorir el seu empoderament, la creació de relacions saludables, igualitàries i lliures del control i l’assetjament propi de les relacions tòxiques i asimètriques.

La regidora de l'àrea, Belen Bernat, s'ha referit a esta iniciativa: “El curs present serà clau amb el treball que es pretén iniciar amb les coordinadores i/o coordinadors de cada centre escolar en matèria d’igualtat, ja que, des de la Generalitat, s’ha impulsat la creació d’esta figura que pot convertir-se en el nexe d’unió de cada centre amb l'Ajuntament”. D'esta manera, podran augmentar-se el nombre d’accions durant este i els pròxims cursos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.