L’IES Riu Túria de Quart de Poblet rep la distinció d’Escola Ambaixadora del Parlament Europeu

2113

L’institut públic IES Riu Túria de Quart de Poblet es va marcar l’objectiu d’establir un compromís per la qualitat de l’ensenyament i la gestió. La finalitat del centre era la de proporcionar a l’alumnat les competències i coneixements necessaris per a l’educació secundària.

L’IES Riu Túria de Quart de Poblet rep la distinció d’Escola Ambaixadora del Parlament EuropeuEsta distinció l’han rebuda gràcies a les activitats realitzades amb l’alumnat el darrer any. Es tracta d’un títol que està present des de fa tres anys al Parlament Europeu que organitza a Espanya el programa “Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu”. El principal motiu d’este projecte és el d’apropar el Parlament Europeu als alumnes i professors, convertint-los en ambaixadors de la seu de la democràcia europea.

Per aconseguir-ho, els centres educatius han de portar a terme un seguit d’activitats, entre elles un treball a classe sobre el Parlament Europeu a partir d’un workbook i d’altres documents facilitats pel Parlament Europeu Posar en marxa un infopoint sobre el Parlament Europeu al seu centre o també organitzar activitats amb motiu del Dia d’Europa (9 de maig).

El Riu Túria de Quart de Poblet ha complit amb èxit els requisits marcats i ha rebut la distinció esmentada. El centre també podrà participar en reunions de formació a l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, així com la possibilitat de participar en viatges a Brussel·les i d’agermanar-se amb centres d’altres estats membres de la UE.

A més, el centre educatiu, que ha complit 18 anys este mateix any, es va integrar fa sis anys en la Xarxa de Centres Plurilingües de la Comunitat Valenciana. Esta xarxa permet als estudiants desenvolupar-se acadèmicament dins d’un programa plurilingüe coherent i progressiu. Des de l’institut volen cridar a la resta de centres públics de secundària perquè s’animen a participar en projectes d’este tipus i així, veuran créixer l’educació dels més joves.

 

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.