Hicham Ettaichmi i Cristina Pastor, guanyadors de la tercera edició de la 5k de Massalfassar

56 lecturas

Hicham Ettaichmi Farah i Cristina Pastor Pacheco foren els guanyadors de la tercera edició de la carrera 5k que es va celebrar a Massalfassar i que va reunir a més de 400 atletes de diverses localitats.

En categoria masculina, el corredor independent, Hicham Ettaichmi, va acabar amb una marca de 16:14 i s’imposà per només tres segons a Francesc Cabrero Bolos (Tripuzol), mentre que Javi Lozano Velasco (Atletismo Arroyo) completà el pòdium amb un temps de 16:42.

En la categoria femenina, la també corredora independent, Cristina Pastor, va creuar la meta als 19:13, per davant de Mónica Pilco Inga (The Kenyan Urban Way) i Paula Costa Ballester (Tridimonis), que acabaren amb una diferència mínima: 20:10 i 20:14, respectivament.

La carrera, organitzada per l’Ajuntament de Massalfassar i per l’empresa GeiserEvents, era una de les proves puntuables per al III Circuit de l’Horta Nord. A més de les categories de juvenil-júnior-promesa, sènior, veterans i màster, hi hagué també una notable participació de xiquets i xiquetes.