Guanyem Torrent aspira a recollir 2.000 adhesions d’ací al 30 d’octubre

317

???????????????????????????????La recentment creada Plataforma Cívica “Guanyem Torrent”, ha començat a organitzar-se en comissions de treball amb la finalitat de fer un seguiment als principals temes i sectors ciutadans d’aquesta localitat gran de la comarca de l’horta.

Pel moment, les comissions de comunicació, contactes, economia, Joves i Ensenyament, han començat a caminar a la recerca de les solucions més viables per als problemes plantejats en aquesta vila on el teixit associatiu s’ha vist anorreat pels actual administradors municipals.

D’aquesta manera, Guanyem Torrent obri un període de reflexió, recerca i investigació d ela problemàtica d’aquests grans sectors ciutadans i no es descarta l’ampliació a altres comissions d’estudi entre les que hi ha les d’infraestructures, la cultura, la comissió de la dona i els infants i altres relacionades amb la vida social de Torrent.

Guanyem Torrent aspira a recollir dos milers d’adhesions d’ací al 30 d’octubre i no descarta fer una presentació oficial davant la ciutadania per a la darrera setmana d’aquest mes,

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.