Guanyem Burjassot es presenta al públic

349

Torrent-Guanyem-assamblea
Imagen de una asamblea de Guanyem Torrent.

La candidatura ciutadana de confluència social i política anomenada Guanyem arriba a Burjassot i farà la seua presentació pública el pròxim divendres dia 13 de febrer a la Casa de la Cultura. Els promotors de Guanyem al municipi són un grup de gent que ve reunint-se des de fa tres anys “amb el coratge d’arreplegar el malestar i patiment de la majoria de la població”.

L’objectiu, segons els promotors de Guanyem, és “crear un treball polític que puga arribar a governar el poble mitjançant criteris de justícia, participació i responsabilitat”. Com a provinents de diversos col·lectius socials i activistes, són assemblearis, “per que pensem que tot el mon té dret a decidir i participar quan es parla del nostre futur i del futur dels nostres. Però també estem indignats amb els interessos dels partits polítics i dels seus representants, i especialment del bipartidisme. El pacte de govern del nostre poble ha estat una suma d’interessos partidistes que darrerament han acabat trencant”.

Entenem que el sistema no representa adequadament els interessos de la majoria: pot haver democràcia sense justícia? I sense consultes al poble? Pensen, ells, que la seua transparència en els comptes es suficient? Creuen que democràcia es votar cada quatre anys i prou?”, es pregunten des de Guanyem al temps que assenyalen que per a ells, la participació “deu ser l’eina fonamental” del seu treball així com el “municipalisme entès com a democràcia directa, l’ajuntament es la institució més a prop del ciutadà, per tant el primer espai per guanyar la sobirania popular”.

En aquesta iniciativa sabem que no estem sols, que són moltes les persones que inclòs participant en altres organitzacions estarien disposades a treballar per la confluència, i ha arribat el moment de manifestar-ho”, assenyalen des de la formació que pretén evitar “jocs d’interessos partidistes”.

Per això, han invitat tota la ciutadania del municipi a participar en al formació d’una candidatura de convergència ciutadana com es Guanyem Burjassot. La cita és el divendres 13 de febrer a les 18.30 hores a la sala B de la Casa de Cultura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.